tiistai 10. tammikuuta 2012

Juurihoitoa Tallinnassa

Hammas yltyi häijyksi eräänä normi-päivänä.. Päätin kokeilla miten hyvin ja mihin hintaan sen saisi korjattua Tallinnassa. Varasin ajan yksityiseltä hammaslääkäriasemalta, joka oli suomalaisessa omistuksessa. Odotustila oli erittäin siisti ja viihtyisä. Hammaslääkäri puhui ja ymmärsi suomea ja vaikutti erittäin ammattitaitoiselta, rauhalliselta ja muutenkin luotettavan oloiselta mieheltä. Sain puudutuksen pyytämättä. Kaveri tosiaan osasi hommansa, laittoi lääkkeet juureen ja täytti väliaikaisella paikalla, sekä kirjoitti reseptille tulehduskipulääkettä. Käynti maksoi 34 euroa + lääkkeet n.4 euroa.

Kävin vielä 2 kertaa, viikon välein jatkamassa juurihoidon loppuun saakka. Molemmat käynnit maksoivat n.100 euroa. Viimeisen kerran jälkeen lähetin kuitit KELAan, joka korvasi näistä maksuista ja lääkkeistä 60%. Minulle jäi koko hoidosta omavastuuksi 115 euroa. En olisi Suomessa edes julkisella puolella saanut näin edullisesti juurihoitoa, saati näin nopeasti! Matkoja KELA ei korvaa, mutta eivät ne paljoa sinne maksakaan.

Jatkossa hoidatan hampaani pelkästään Tallinnan puolella ja jätän taakseni huonot kokemukset ja muistot Helsingin julkisesta hammashoidosta!

1 kommentti:

  1. Paikka jossa kävin on Viru Hamba Kliinik. Forumin talossa, viistosti Viru-hotellia vastapäätä.

    http://www.viruhambakliinik.ee/

    VastaaPoista